Halloween-teemaiset lautapelit – piristä sinäkin halloween-juhliasi

Halloween on pian täällä taas. Se tarkoittaa tietenkin sitä, että on aika alkaa suunnitella mahtavia juhlia, jotka järjestät vaikkapa kotonasi. Halloween-juhlat ovat karmivat ja saavat jokaisen hieman pelon valtaan. Niin koristeet kuin tarjoilukin noudattaa samaa pelottavaa teemaa. Totta kai myös emäntä tai isäntä ja vieraat saavat pukeutua hyvin mielikuvituksellisesti. Onneksesi PartyKing myy naamiaisasuja niin lapsille kuin aikuisillekin. Voit ostaa Halloween asut & Halloween asuja suoraan verkkokaupasta ja säästää näin kallisarvoista aikaasi, kun sinun ei tarvitse lähteä kiertelemään kaupoissa.

Käytä nettiä hyödyksi ja hae ideoita monilta verkkosivuilta. Ideoita saa myös itse juhlien ohjelmaan. Halloween-teemaisissa juhlissa ei tarvitse välttämättä järjestää mitään sen suurempaa ohjelmaa, mutta jotain kivaa pientä on hyvä olla. Mennäänpä seuraavaksi sen pariin, mitä kaikkea juhlissa voikaan tehdä. Jos roolipelit eivät ole sinun juttusi, ehkä lautapelit ovat.

Lautapelejä koko perheen tai ystäväporukan juhliin

Lautapelit ovat suosittuja erilaisissa juhlissa. Se ei olekaan mikään ihme, sillä lautapelien parissa viihtyvät aivan kaikenikäiset. Joitakin pelejä voi pelata suurella porukalla niin lasten kuin aikuisten kesken, kun taas toiset pelit on suunnattu ainoastaan aikuisille. Seuraavassa on muutamia halloween-teemaisia lautapelejä, joita voi pelata juhlissa.

  • Dead of Winter: The Crossroads Game

Psykologista jännitystä tarjoava peli, joka sopii aikuisille. Pelissä kaikki pelaavat yhdessä ja yrittävät päästä eteenpäin, mutta samaan aikaan jokaisella on oma salainen tehtävänsä.

  • Lucidity: Six-Sided Nightmares

Pelissä on runsaasti monstereita etkä välty myöskään harhoilta. Nimensä mukaisesti tämä peli on jokaisen pelaajan pahin painajainen.

  • King of Tokyo: Halloween

Pelissä on kaksi hahmoa, jotka ovat Pumpkin Jack ja Boogie Woogie. Kyseessä on varsin perinteinen lautapeli, jossa pelin ensimmäisenä selvittänyt voittaa.